Design presentatie nieuwe HAN Solarboat

De officiële onthulling van het ontwerp van de nieuwe HAN Solarboat zal op donderdag 27 juni plaatsvinden om 15.00 uur. De presentatie vindt plaats op de HAN in Arnhem.

De gasten worden verwacht om 15.00. Onder het genot van een borrel zal er worden gewacht tot de meeste gasten zijn gearriveerd. Daarna zal de officiële presentatie van start gaan.

Tijdens de presentatie zullen teamleden terugblikken naar de geschiedenis en de reden achter ontstaan van het solarboat team. Vervolgens zal het ontwerp worden gepresenteerd met de bijbehorende specificaties en ontwikkelingen die deze heeft meegemaakt.

Na afloop van de presentatie is er natuurlijk tijd voor vragen. Het event zal worden afgesloten met nog lekkere borrel en een hapje. Het team heeft natuurlijk wat rust nodig voordat het bouwproces van start gaat!

Alle studenten en docenten zijn uiteraard van harte welkom om de presentatie bij te wonen. De presentatie zal in het Engels worden gegeven in verband met de verschillende buitenlandse studenten aanwezig op de HAN. Ook zullen sponsoren, belanghebbenden en andere solar sport fanaten aanwezig zijn tijdens de onthulling.

Aanvangstijd: 15.00

Duur: Maximaal 1 uur (beginborrel, presentatie, vragenmoment en eindborrel)

Locatie: Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem

HAN Engineering gebouw, lokaal B.0.10 (volg aanwijzingsborden)

Ben jij zeker aanwezig op de presentatie? Zo ja, met hoeveel mensen? Geef dit even aan, zo houden wij beter rekening met het aantal hapjes & drankjes!