HAN Solarboat op de Stagemarkt Engineering!

Op woensdag 10 april vindt de Stagemarkt Engineering plaats. Natuurlijk zullen wij als teamleden van het HAN Solarboat daar staan om ons project te vertegenwoordigen. Ook om informatie te verschaffen aan geïnteresseerde studenten. Lees verder.

Wij hebben er zin, jij ook? De Stagemarkt Engineering biedt jou de mogelijkheid om in te contact te komen met bedrijven voor een zeer belangrijke periode binnen je opleiding!

Wanneer jij stage gaat lopen, wil je natuurlijk dat alles naar behoren verloopt en dat je vooral veel dingen leert van deze ervaring. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om aanwezig te zijn tijdens dit event, om informatie te verschaffen over hoe het is om bij het HAN Solarboat Team te horen en aan te geven wat wij van onze teamleden/stagiair(e)s verwachten.

Een paar stands verderop kan je natuurlijk ook vragen stellen aan één van onze collega’s van IIME (Innovatie in Mobiliteit en Energie). Dit bedrijf is namelijk al jaren de motor achter het HAN Solarboat project en zal daarom jouw officiële werkgever zijn tijdens de stageperiode. Ook handig om even langs te lopen dus!

Pak dus de kans om op woensdag 10 april aanwezig te zijn op de HAN Faculteit Techniek. De Stagemarkt Engineering vindt plaats van 9:00 tot 12:00. Lees alvast onze vacatures door om vragen hierover te stellen tijdens het event. Be there!

Mocht jij niet in aanmerking komen met een stage, dan zijn er altijd meer mogelijkheden binnen ons team. Jij kunt altijd deel uitmaken van het HAN Solarboat team en betrokken zijn met alle ontwikkelingen.