Donderdag 19 april vindt de Delta Summit plaats in Arnhem op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Voordat het zover is wordt er nog veel werk verricht aan de Photon om deze optimaal voor te bereiden voor het aankomende raceseizoen. Wij zullen op de Delta Summit te zien zijn met de Solarboat en een aantal enthousiaste teamleden die u meer kunnen vertellen over het project.

Ons verhaal op de Delta Summit 

De Delta Summit draait onder andere om ondernemerschap en duurzaamheid. De Photon, een boot die volledig vaart op zonne-energie past hier perfect tussen. Het project van het HAN Solarboat team wordt elk jaar groter, beter en innovatiever.

Met ons nieuwe team zorgen wij er samen voor dat de Photon continue wordt verbeterd/geïnnoveerd. Op de Delta Summit zullen wij u mee nemen in de reis vol ontwikkelingen die de Photon en het HAN Solarboat team hebben doorgemaakt. Hoe geven wij dit vorm en hoe zorgen wij ervoor dat er continue innovatie blijft plaatsvinden in ons project zijn interessante onderwerpen die aan bod komen.

  

Over de Delta Summit

Vanuit de overheden, universiteiten, onderwijs en het bedrijfsleven zet de Delta Summit kennis en ervaring om in actie. Een van de doelen van de Delta Summit is: “Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.” Er zal tevens een centraal plein zijn. Op het centrale plein zijn innovaties die Nederland rijk is zichtbaar, tastbaar, voelbaar, proefbaar en hoorbaar.

Hopelijk zien wij u daar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *