Kwalificatie voor de wedstrijd

Monaco solar & energy boat challenge

Trots zijn we op de complimenten van watersportfotograaf Carlo Borlenghi : ‘You have such a beautiful boat’. Met deze complimenten kregen we vandaag de eer om de GoPro van de organisatie op onze boot te monteren. Voor mooie beelden van de #energysolarchallenge vanaf het water.

In de ochtend gingen alle boten het water in voor de parade. Een mooie sliert van innovatieve boten trok vanuit de Yachtclub de Monaco door de haven. Na een aantal rondjes kwamen de boten weer terug. En ging iedereen zich klaar maken voor de kwalificatie die voor de middag op het programma stond.

Voor de verbeteringen aan onze boot hadden we materialen uit onze bus nodig. Gelukkig hebben we Rémon bij ons . Met een sprintje zorgde hij dat we alles hadden wat we nodig hadden en op tijd het water in konden voor de kwalificatie. Gedurende de middag trok de wind aan en werd de golven steeds heftiger. Maar Mitchel onze piloot deinsde daar niet voor terug. Met een mooie nose dive van onze boot noteerden we de 5e tijd in de kwalificatie.

Op naar de races van morgen. Met de fleetrace en de speedrace op het programma. Wil je ons morgen in actie zien? Volg dan de livestream van de #energysolarchallenge of onze social media kanalen!