Het HAN Solarboat team is op zes oktober aanwezig op het INNOVATE Experience festival met onze Solarboat ‘De Photon’.

Het INNOVATE festival heeft samen met de organisaties; het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en de Techniekdag Arnhem het festival  ‘INNOVATE Expierence’ georganiseerd. Dit evenement vindt plaats op zaterdag zes oktober op het IPKW in Arnhem. Tijdens dit evenement willen zij laten zien wat er in de regio Arnhem allemaal gebeurt op het gebied van Innovatie en techniek. Op deze dag zijn er vele bedrijven aanwezig waaronder het HAN Solarboat team met onze Solarboat ‘De Photon’.

De bedrijven die deze dag aanwezig zijn geven een kijkje achter de schermen van hun eigen bedrijf en projecten. Ook voeren de meeste bedrijven verschillende activiteiten uit voor jong en oud, zoals: testritten, zonnebootsraces, een kijkje in een nanosupermarkt en ga zo maar door. Verder informatie is te vinden op de website van het IPKW.

Op het IPKW komen maar liefst 112 bedrijven die u tientallen nieuwe ervaringen meegeeft.  Tijdens deze dag staan wij met onze Solarboat op nummer 36, zie plattegrond, aan het water. Altijd al willen weten hoe een Solarboat werkt en hoe hard ‘De Photon’ Solarboat eigenlijk kan? Deze dag staan er leden van het team, die graag uw vragen beantwoorden over de Solarboat. Naast de interessante informatie is er altijd nog een mogelijkheid om je in te schrijven tot het HAN Solarboat Team.

Wij kijken uit naar het evenement en hopen jullie te zien op zes oktober!