Ook sponsor worden?

Ook sponsor worden van de HAN Solarboat? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaande button.

Hoofdsponsoren

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) investeert in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 34.000 studenten maar liefst 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Qconcepts Design Engineering BV ontwikkelt oplossingen en producten op basis van de expertisevelden stromingsanalyses en composietmaterialen. De HAN Solarboat wordt ontwikkeld en geproduceerd in de werkplaats van Qconcepts, daarbij worden de HAN Solarboat teamleden ondersteund door de medewerkers van Qconcepts. Sinds de start van het team in 2012 is Qconcepts als drijvende kracht betrokken bij het HAN Solarboat team.

IIME logo

Het Innovatiecentrum in Mobiliteit en Energie (IIME) zet zich met een team van young professionals in voor: technische vraagstukken, communicatie werkzaamheden en techniek workshops. IIME enthousiasmeert leerlingen voor techniek en is een organisatie waar (leerwerk) studenten de mogelijkheden hebben om uitdagende stage- of afstudeerstage opdrachten uit te voeren.  IIME is in samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie, SEECE (Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise) en QConcepts gevormd.

Gold

Phoenix Contact logo
Eurocircuits

Silver

logo Rymax Eco
Farecla
Logo Norton
Logo MKD-sign

Bronze

Regular

Poelhuis Promo Logo

Vrienden van HAN Solarboat

Eriks
Logo Jansen Chroom
Fibox logo
Phoenix Mecano logo
LOGO_DE_IJSSEL
logo MFH machinefabriek BV
BUS Industrial Tools
von der linden
On Deck logo
Mito Solar
stepshop.nl logo
Igus
K3D