Ook sponsor worden?

Ook sponsor worden van de HAN Solarboat? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaande button.

Hoofdsponsoren

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) investeert in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 34.000 studenten maar liefst 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

QConcepts Design Engineering BV is een productontwikkelingsbedrijf gericht op stromingsanalyses en composiet materialen. De HAN Solarboat wordt gemaakt in de werkplaats van QConcepts Design Engineering BV. Daarbij worden de HAN Solarboat team leden ondersteund door de medewerkers van QConcepts Design Engineering BV

QConcepts logo
SEECE logo

Het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise (SEECE) is een initiatief van het energiegerelateerde bedrijfsleven en hoger onderwijs. Het doet onderzoek naar duurzame elektrische energie, verbetert energieonderwijs en vergroot de uitstroom van studenten met expertise op het gebied van duurzame elektrische energie. Met deze kennis ondersteunt SEECE het HAN Solarboat-team.

Het Innovatiecentrum in Mobiliteit en Energie (IIME) zet zich met een team van young professionals in voor: technische vraagstukken, communicatie werkzaamheden en techniek workshops. IIME enthousiasmeert leerlingen voor techniek en is een organisatie waar (leerwerk) studenten de mogelijkheden hebben om uitdagende stage- of afstudeerstage opdrachten uit te voeren.  IIME is in samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie, SEECE (Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise) en QConcepts gevormd.

IIME logo

Gold

Silver

Rymax logo
Farecla
Logo Norton

Bronze

Regular

Poelhuis Promo Logo
Omnitex

Vrienden van HAN Solarboat

Capestone CMYK
CNC logo
Fibox
PM komponenten
LOGO_DE_IJSSEL
MFH machinefabriek BV
Teleson
Logo Jansen Chroom
Eriks
Fablab Arnhem
TR Fastenings
BigHead
BUS Industrial Tools
Megekko
Logo UNI MARK+TAPES
von der linden
logo Eddiys