Het was misschien even stil rondom de HAN Solarboat, maar langzaamaan begint de agenda weer vol te lopen met racedata.

Akkrum
11 en 12 mei is de HAN Solarboat weer aanwezig bij de NK Zonneboot Race in Akkrum (Friesland). Vorig jaar behaalde de HAN Solarboat de 4e plaats in de A-Klasse.

Akkrum

Toegang tot de NK Zonneboot race in Akkrum is gratis voor toeschouwers. Houd de website van de NK Zonnebootrace in de gaten voor actuele informatie.

Monaco
De volgende race die op de planning staat is de Solar & Energy Boat Challenge in Monaco. Deze race vindt plaat van 12 tot en met 14 juli. Vorig jaar behaalde de HAN Solarboat een 4e plaats in de A-Klasse. Alhoewel er volop geracet wordt tijdens deze dagen, is er ook genoeg tijd voor wat afkoeling zoals te zien in de aftermovie van vorig jaar.

Toegang tot de Monaco Solar & Energy Boat Challenge is gratis voor toeschouwers. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Yacht Club de Monaco.

Rotterdam
Vorig jaar behaalde de HAN Solarboat tijdens de Solar Sport One race in Rotterdam de 1e plaats in de A-Klasse. Actuele racedata is nog niet bekend, maar de HAN Solarboat zal ook dit jaar weer aanwezig zijn. Houd de website van Solar Sport One in de gaten voor actuele informatie. In de tussentijd kun je de aftermovie van vorig jaar bekijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *