Arnhem – Het team van de HAN Solarboat krijgt een aantal nieuwe impulsen, internationale impulsen zelfs. Zo kan het HAN Solarboat team weer mee te strijden om een felbegeerde podiumplaats. Het team is uitgebreid met een aantal studenten en zal er alles aan doen om in mei vliegend aan de start te verschijnen.

De nieuwe teamleden

Het team is o.a. aangesterkt met Koen van Swaemen (stagiair IIME), hij wordt de nieuwe projectcoördinator van het HAN Solarboat team. Er zijn tevens een aantal buitenlandse studenten en een student van een andere hogeschool bij het team aangesloten. Dan (Litouwen), Suat (Vietnam) en Kaveesha (Sri Lanka) zullen zich focussen op het inbouwen van het nieuwe, modulaire elektrische systeem! Wouter-Jan studeert luchtvaarttechnologie en komt tevens met veel enthousiasme het team versterken. Uiteraard is het HAN Solarboat team blij met deze nieuwe aanwinsten. Het HAN Solarboat team is zeer te spreken over de nieuwe aanwinsten.  

 

Voorbereidingen op het raceseizoen

Het HAN Solarboat team gaat samen flink aan de slag om de Photon op tijd vaarklaar te krijgen voor de eerst aankomende race in Akkrum. Zo zal alle elektronica opnieuw worden bekabeld en ingebouwd in de boot. Ook het stuursysteem zal worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen gereed zijn zal het team zich gaan focussen op het ultieme doel van het team: vliegen over water met draagvleugels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *