De teamleden van het HAN Solarboat team zijn druk bezig met o.a. het vernieuwen van de elektronica van de Photon. De Photon wordt namelijk flink onder handen genomen door de teamleden van het HAN Solarboat team. Het team heeft al een flinke slag geslagen om de Photon vaarklaar te krijgen voor het nieuwe raceseizoen en is optimistisch door de snelle levering van de geanodiseerde bakken en popnagels. 

       

Elektronica optimaliseren

De Photon wordt namelijk niet alleen op het gebied van elektronica vernieuwd en verbeterd, ook het stuursysteem van de Photon zal onder handen worden genomen door de enthousiaste teamleden. Het team heeft zoals op bovenstaande afbeelding is te zien de bakken voor de elektronica al laten anodiseren door Jansen Chroom. Rivit Expert heeft tevens de popnagels geleverd om de bakken dicht te maken die werden bevestigd met de speciale kit van SABA.

De elektronica die binnen de bakken zal worden geplaatst is al helemaal gereed gemaakt. Doordat het team de bakken tijdig heeft ontvangen kan het HAN Solarboat team binnenkort al de bedrading naar en tussen de bakken in orde maken.

De Photon terug in Doetinchem

De Photon is in de tussentijd terug gebracht naar de werkplaats van IIME in Doetinchem (zie onderstaande afbeelding). De reden hiervoor is dat het team de boot zelf ook moet aanpassen voor het nieuwe raceseizoen. De boot is dus naar de werkplaats gebracht om hier de nodige aanpassingen te kunnen bewerkstelligen.

Veel vertrouwen en enthousiasme

Het team heeft veel vertrouwen in het aankomende raceseizoen en dat is mede te danken aan onze nieuwe teamleden die het team zijn komen versterken. Het team werkt hard in de nieuwe workspace die de teamleden op de HAN hebben gekregen. De HAN Solarboat workspace is bijna elke dag wel gevuld met enthousiaste HAN Solarboat teamleden. Wij kijken uit naar een mooi raceseizoen met goede resultaten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *